Evenimente

Sinceritatea, onestitatea si increderea la copii

Atentiune, atentiune! Dragi copii, dragi parinti,

Am reprogramat lectia de duminica amanata din cauza viscolului. Asadar ne vedem cu mic cu mare duminica 2 februarie sa e jucam si sa invatam despre minciunelele copiilor.

Profesorii de Fericire de la Junior Master Academy va asteapta duminica, 2 februarie intre 10:30-12:00 in str. Vaselor Nr. 40, sector 2, Bucuresti, in incinta afterschool Cei Trei Muschetari la o portie zdravana de educatie prin joaca. Farica de Fericire a ajuns la modulul despre Sinceritate, Incredere si Onestitate.

Facebook event

citeste mai mult

Inscrieri 2014

          Am demarat inscrierile pentru anul 2014 la programul de inteligenta emotionala si mentorat pentru copii. Cost 160 RON/ luna.
Cursurile se tin duminica intre 10:30-12:00 in Str. Vaselor nr. 40, Bucuresti, sector 2, in incinta after-school “Cei Trei Muschetari”.
Primul curs are loc in data de 19.01.2014. Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti numele si varsta copilului la adresa contact@juniormaster.ro .
citeste mai mult

Cei Trei Muschetari

Profesorii de Fericire de la JUNIOR MASTER ACADEMY si After-School Cei Trei Muschetari au placerea de a va invita Sambata – 14 Decembrie, intre orele 11:00-12:30 la un eveniment distractiv si educativ destinat copiilor cu varsta intre 6-12 ani.

Prezentam pentru prima data in Romania o lectie demonstrativa a programului interactiv de educatie si mentorat, inteligenta emotionala si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, dupa modelul scolilor de succes din Europa.

Va invitam sa descoperim , prin joc si glume, abilitatile si talentele copilului dumneavostra! Aptitudini si abilitati ce, odata descoperite si stimulate, se vor dezvolta si il jor ajuta sa dea frau liber creativitatii si sa parcurga toti pasii de la IDEE la SUCCES. (more…)

citeste mai mult

Prietenii Mei

O experienta minunata alaturi de copiii din Afterschool-ul Amadeus din Bucuresti. Lectie demonstrativa din modulul Fabrica de FERICIRE – 6 Decembrie 2013, 90 de minute de jocuri educative de inteligenta emotionala.

 • E important sa am prieteni
 • Prietenul meu cel mai bun
 • Trenul prieteniei
 • Fericirea mea si a prietenilor mei

Necunoscutul s-a transformat in zambete si fericire. Experientele lui Donky si lui Shrek le-am transpus in propriile certuri dintre prieteni. Copiii s-au bucurat enorm cand au descoperit ca prietenii adevarati aduc fericire, se ajuta si se iarta reciproc si isi impartasesc sentimentele.

(more…)

citeste mai mult
 • Parteneri

 • Date de Contact

  Profesorii de Fericire

  Telefon: 0734 316 768
  0731 865 939
  E-Mail: contact@juniormaster.ro
  Adresa: Bd. Tineretului, Nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, Cod: 040353