Fabrica de Sanatate

COPIL → FERICIRE → SANATATE

Fa din sanatate un hobby. Pentru a fi pe deplin fericiti trebuie sa fim pe deplin sanatosi. Obiceiurile sanatoase se deprind inca din copilarie. E datoria noastra de parinti sa ne educam noi insine mai intai, pentru ca apoi sa ne educam copiii.

E bine stiut ca in ultimii 15 ani rata obezitatii sau a surplusului de kilograme in randul copiilor se ridica la cote alarmante. Principalele doua cauze sunt sedentarismul si alimentatia.

Am adunat in jurul nostru o echipa grozava de specialisti nutritionisti, medici, instructori de sport si antrenori impreuna cu care derulam programe intensive de sport, miscare si nutritie dar si tabere de slabit si tabere sportive pentru painti si copii. Va vom oferi articole bine documentate pe diverse categorii de interes pentru parinti. Prin sport, copiii se disciplineaza si isi recastiga respectul de sine,  zambetul, starea de bine si isi vor pastra obiceiurile sanatoase de miscare si alimentatie pentru intreaga viata de adult.

Te asteptam in taberele noastre de vara pentru copii, adolescenti si adulti. Verifica sectiunea Evenimente.

Chemati-ne in gradinita, scoala sau liceul vostru din Bucuresti si ne vom bucura sa trimitem echipa Profesorii de Fericire de la Junior Master Academy sa-ti faca o vizita si o lectie demonstrativa.

Date de contact: contact@juniormaster.ro sau 0734.316.768

 • Parteneri

 • Date de Contact

  Profesorii de Fericire

  Telefon: 0734 316 768
  0731 865 939
  E-Mail: contact@juniormaster.ro
  Adresa: Bd. Tineretului, Nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, Cod: 040353