Fabrica de Sanatate

Vreau sa devin VLOGGER

Cand e vorba de viitorul copiilor nostri suntem evident subiectivi. Cu totii ne-am dori sa devina medici sau avocati celebri, economisti, ingineri, etc. Lucrurile stau putin altfel atunci cand ne intrebam copiii. Si poate veti fi surprinsi dar unul din cinci copii, azi, si-ar dori sa devina Vlogger sau Youtuber. Bani, distractie, popularitate, libertate, toate reunite sub aceasta relativ noua activitate. Cu siguranta si copilul tau urmareste video-urile postate de Pewdiepie, Joey Graceffa, Mikey Hash, Tequila sau multi multi altii.

Fie că vorbesc despre lucruri din viața de zi cu zi, despre jocuri sau fac filmulețe amunzante, vloggerii români i-au cucerit pe adolescenți. Pe lângă faptul că trebuie să fii carismatic, ai nevoie de o cameră bună cu care să filmezi și abilități de editare. Bineînțeles, naturalețea și spontaneitatea sunt cuvintele-cheie.

Afara, Vlogingul este o meserie adevarata. In Romania, suntem inca la inceput in acest domeniu de manifestare artistică.

Anne-Marie Chelariu (Vlog-ul de Marți) unul dintre cei mai populari vloggeri din Romania povesteste intr-un interviu cat de dificil a fost sa treaca de la simpla pasiune la autosustinere financiara prin vlogging. Iata cateva sfaturi oferite de Anne-Marie pentru cei ce isi doresc sa devina vloggeri.

citeste mai mult
 • Parteneri

 • Date de Contact

  Profesorii de Fericire

  Telefon: 0734 316 768
  0731 865 939
  E-Mail: contact@juniormaster.ro
  Adresa: Bd. Tineretului, Nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, Cod: 040353