Fabrica de Succes

Logopedie prin jocuri si exercitii

Logopedie prin jocuri si exercitii (carte cu CD – fise de lucru) este o culegere de aplicatii ce vine in ajutorul celor interesati de corectarea tulburarilor de pronuntie aparute la copii.

Cartea vine in sprijinul logopezilor, dar este un instrument usor de utilizat atat de catre cadrele didactice neinitiate din domeniul Logopediei, cat si de catre parinti sau bunici.

 AFLA MAI MULTE DETALII AICI

citeste mai mult

Povestea baiatului cu gemul

Cei mai multi antreprenori tineri fac averi din site-uri web de succes.

Inca de la varsta de 14 ani, Fraser Doherty a pornit o mica afacere, folosind retetele bunicii pentru a face gem de casa. Apoi, baiatul a inceput sa vanda produsul vecinilor din Edinburgh, Scotia, iar pana la 16 ani afacerea “Superjam” mergea atat de bine incat Doherty a renuntat la scoala pentru a se dedica full time proiectului sau.Credem ca aceasta decizie pripita isi va spune cuvantul peste niste ani.

In 2007, un lant de supermarketuri foarte cunoscut in Marea Britanie i-a propus sa isi vanda produsul in toate cele 184 de magazine ale sale. Doi ani mai tarziu, Fraser ajunsese la 1,2 milioane de dolari din vanzari, dezvaluind o parte din secretele sale in cartea “The Superjam Cookbook”.

Concluzia: Nu e asa de greu sa ai succes. Greu este sa te mentii in varf.

Va dorim curaj si treceti la actiune.

 

citeste mai mult

Asaltati de intrebarile copiilor…

       De ce e marea sarata? De ce nu pot sa ma gadil singur? Cine a scris prima carte? De unde vine binele? Cum se indragostesc oamenii? De ce nu putem trai vesnic? si multe altele. Copiii au un talent nemaipomenit sa puna intrebari incuietoare. Nu e deloc usor sa le faci fata si sa le dai raspunsuri potrivite pentru varsta lor.

       Cartea “Intrebari mari de la cei mici” de Gemma Elwin Harris aparuta la editura Humanitas cuprinde o colectie de peste o suta de intrebari trimise chiar de copii pentru a primi raspunsuri din partea unor specialisti cunoscuti si apreciati dintr-o multime de domenii: oameni de stiinta, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni. Raspunsurile lor, unele elaborate si documentate, altele jucause si provocatoare, au, toate, o calitate esentiala: deslusesc numeroase probleme importante ale vietii si ale lumii in care traim traducandu-le pe intelesul copiilor. O carte care-i va face si mai curiosi pe viitorii oameni importanti si-i va scoate cu siguranta din incurcatura pe parintii asaltati de curiozitatea lor!

       Cititi cateva pagini aici: http://www.humanitas.ro/files/media/intrebari-mari-de-la-cei-mici.pdf

citeste mai mult

Sinceritatea, onestitatea si increderea la copii

Atentiune, atentiune! Dragi copii, dragi parinti,

Am reprogramat lectia de duminica amanata din cauza viscolului. Asadar ne vedem cu mic cu mare duminica 2 februarie sa e jucam si sa invatam despre minciunelele copiilor.

Profesorii de Fericire de la Junior Master Academy va asteapta duminica, 2 februarie intre 10:30-12:00 in str. Vaselor Nr. 40, sector 2, Bucuresti, in incinta afterschool Cei Trei Muschetari la o portie zdravana de educatie prin joaca. Farica de Fericire a ajuns la modulul despre Sinceritate, Incredere si Onestitate.

Facebook event

citeste mai mult
  • Parteneri

  • Date de Contact

    Profesorii de Fericire

    Telefon: 0734 316 768
    0731 865 939
    E-Mail: contact@juniormaster.ro
    Adresa: Bd. Tineretului, Nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, Cod: 040353